Loading...

Tjenester

Sikker lagring av dine varer og optimal håndtering
Vi kan drift av lager og har optimalisert alle prosesser rundt mottak, plassering, plukking og pakking
Hurtig prosessering av ordrer og rimelig håndtering
Vi gir leveransegaranti på dine ordrer og sørger for at dine kunder får en premium opplevelse av å handle med deg.
Rask oppstart
Vi er vant til å jobbe i de fleste markedsledende systemene som benyttes i dag og kan derfor enkelt ta over de oppgavene som ofte er ineffektive og kostbare.
Dine valg
Ønsker du spesifikke leveranser måter, profilert emballasje eller infoflyers i sendingen så tilrettelegger vi alt dette i samarbeid med deg.
Retur av varer
Returhåndtering er ofte en oppgave som får lite prioritet og kan utgjøre store kostnader. Vi tar gjerne disse oppgavene og sørger for at det løses raskt, rimelig og korter ned tiden til varen kan selges på nytt.
Hentepunkt
Mange kunder ønsker å hente varer selv. Vi tilbyr dette fra vårt sentrallager i dag, hvor det er et eget henteområde. Kombinasjonen av flere nettbutikker med samme hentepunkt gir positive synergier.
Volumpriser på frakt
Som en betydelig aktør innen frakt og distribusjon så har vi avtaler som du kan ta del av, men vi håndterer også din logistikk på eksisterende avtaler om dette er mest lønnsomt for deg.
Innkjøp og lagerrotasjon;
Ønsker dere bistand utover varehåndtering så tilbyr vi også dette. Vi kan levere konsulenttjenester innenfor alt som faller inn under fagfeltet.